Product Manager met Strategische visie

Ontwikkel innovatieve producten en applicaties en zorg voor een succesvolle marktlancering. 

Over ons

BePowered creëert geavanceerde technologische oplossingen voor energiemanagement. We ontwikkelen cloudbased ecosysteem oplossingen (software en hardware) voor de real-time captatie, inzet en controle van (hernieuwbare) energie, afgestemd op diverse behoeften op vlak van comfort en duurzaamheid.  

Door innovatieve, creatieve en state-of-the-art technologische oplossingen te creëren voor de optimalisatie van energieverbruik en comfort, bieden we organisaties grip en gemoedsrust.

Functieomschrijving

BePowered transformeert zich naar technologie provider. Voor deze transformatie en verder groei, zijn we op zoek naar een ervaren Product Manager met een strategische visie. Als Product Manager ben je in staat om ‘the last mile’ van productontwikkeling tot marktlancering te nemen.  

Je brengt de kennis van de markt binnen in BePowered. Samen met Product Development ontwikkel je een strategie om de noden van de markt te vertalen naar de doorontwikkeling van het BePowered ecosysteem, en hoe deze vervolgens succesvol haar weg naar de markt vindt. 

Een algemene strategische visie ontwikkelen en deze te vertalen in een go-to-market strategie en roadmaps is één van je ambities, alsook deze uit te dragen naar de interne organisatie als naar (mogelijke) klanten.

Je bent tevens in staat commerciële opportuniteiten om te zetten in tastbare resultaten, waardoor nieuwe budgetten voor ontwikkeling worden gerealiseerd.

Waarom pas je bij ons?

 • Je hebt een masteropleiding, hetzij Ingenieur (elektriciteit / elektronica / software), Handelsingenieur, TEW
 • Je hebt strategische ervaring in de markt van energiemanagement, hernieuwbare energie, batterijopslag en/of laadpalen.
 • Je hebt ervaring in de begeleiding van productontwikkeling tot aan een succesvolle go-to-market lancering. Bij voorkeur in een internationale context
 • Je hebt ervaring op vlak van business development
 • Je kent de context van een (tech) start-up
 • Je hebt een projectmatige en analytische aanpak en kan je ideeën omzetten in de praktijk.
 • Je bent bereid om internationaal te werken & reizen

Waarom passen wij bij jou?

 • Een fulltime job in een bloeiende tech start-up met een duidelijke missie en groeiambitie. We hebben hands-on en no-nonsens aanpak.  
 • Je krijgt de kans om op een strategisch scharnierpunt de verdere professionalisering van BePowered mee vorm te geven en ons internationaal op de kaart te zetten.  
 • Een marktconform salaris incl. extralegale voordelen 
 • De mogelijkheid om door te groeien tot een C-level positie 

Let's meet! Stuur alvast je CV en motivatiebrief door.

BePowered Location Icon
BePowered
Beekhoek 34
2440 Geel, Belgium
BePowered Phone Icon

+32 (0)478 49 07 79