Full time

Strategisch Product Manager (NL)

What are we looking for?

BePowered transformeert zich naar technologie provider. Voor deze transformatie en verder groei, zijn we op zoek naar een ervaren Product Manager met een strategische visie. Als Product Manager ben je in staat om ‘the last mile’ van productontwikkeling tot marktlancering te nemen.

Je brengt de kennis van de markt binnen in BePowered. Samen met Product Development ontwikkel je een strategie om de noden van de markt te vertalen naar de doorontwikkeling van het BePowered ecosysteem, en hoe deze vervolgens succesvol haar weg naar de markt vindt.

Een algemene strategische visie ontwikkelen en deze te vertalen in een go-to-market strategie en roadmaps is één van je ambities, alsook deze uit te dragen naar de interne organisatie als naar (mogelijke) klanten.

Je bent tevens in staat commerciële opportuniteiten om te zetten in tastbare resultaten, waardoor nieuwe budgetten voor ontwikkeling worden gerealiseerd.

Why you are a good fit?

Je hebt een masteropleiding, hetzij Ingenieur (elektriciteit / elektronica / software), Handelsingenieur, TEW

Je hebt strategische ervaring in de markt van energiemanagement, hernieuwbare energie, batterijopslag en/of laadpalen.

Je hebt ervaring in de begeleiding van productontwikkeling tot aan een succesvolle go-to-market lancering. Bij voorkeur in een internationale context

Why we are a good fit?

Een fulltime job in een bloeiende tech start-up met een duidelijke missie en groeiambitie. We hebben hands-on en no-nonsens aanpak.

Je krijgt de kans om op een strategisch scharnierpunt de verdere professionalisering van BePowered mee vorm te geven en ons internationaal op de kaart te zetten.

Een marktconform salaris incl. extralegale voordelen

Apply now

Advanced energy management solutions to capture and use your energy.