About us

Feel empowered,
Be Powered

Voortrekkers van de energietransitie. Wij geven kracht en nemen uw zorgen uit handen.

Van nature innovatief

Energie vormt de basis van ons leven. De aarde voorziet ons voortdurend van natuurlijke hulpbronnen zoals zon, water en wind die we kunnen inzetten voor ons maximaal comfort. Maar we moeten dit realiseren met een minimale impact op ons milieu.

Als maatschappij evolueren we naar een nieuwe referentie op vlak van energievoorziening en -gebruiksbehoeften. Wat is de uitdaging vandaag de dag? Er heerst een grote verwarring over de stappen die nodig zijn om een persoonlijk energie optimum te bereiken. Het gevolg? Organisaties en mensen weten niet meer wat juist is.

Voortrekkers van de energietransitie. Wij geven kracht en nemen uw zorgen uit handen. Thuis, op het werk, in de industrie!

FEEL EMPOWERED, BEPOWERED

Waarom BePowered?

We geloven dat bedrijven en consumenten de drijvende kracht zijn achter de energietransitie. Duurzaam en zelfvoorzienend. We geven kracht en nemen uw zorgen uit handen.

We bieden gebruiksvriendelijke oplossingen om alle energiestromen te begrijpen, te optimaliseren en te beheersen tot een gewenst economisch en ecologisch optimum.

We bouwen ecosystemen voor energiebeheer om uw lokale energieproductie, -opslag en -vraag te controleren en in evenwicht te houden. Wij verbinden alles!

Waarom

Voortrekkers van de energietransitie. Wij geven kracht en nemen uw zorgen uit handen.

Hoe

Oplossingen om alle energiestromen te begrijpen, optimaliseren en beheersen.

Wat

Energiebeheer ecosystemen. We verbinden alles!

Onze bedrijfswaarden

Duurzaam ownership

Verhoog de energie-efficiëntie en krijg controle door uw persoonlijke energie optimum te creëren.

Duurzaam

Wij vergemakkelijken de overgang naar een volledig elektrische, koolstofarme toekomst. Thuis, op het werk, in de industrie.

Ownership

Wij combineren status- en energie monitoring om aan uw specifieke behoeften te voldoen.  Alle energie wordt zo slim mogelijk gedistribueerd.

Van nature innovatief

Wij creëren innovatieve en creatieve oplossingen of op maat gemaakte projecten voor groen elektrisch energieverbruik.

Gepassioneerd door tech en energy

Ontmoet ons team

We spreken vloeiend elektriciteit en IT. We zijn uw technische matchmaker in het domein van energiebeheer, batterijtoepassingen, smart grids, batterijzwermen, home storage en slim (ont)laden van EV, zonne-batterij-diesel toepassingen en nog veel meer.

We creëren innovatieve en creatieve oplossingen of op maat gemaakte projecten voor groen elektrisch energieverbruik.

Blog

We believe that companies and consumers are the drivers of the energy transition. Sustainable and self-sufficient. We empower and bring peace of mind.

Careers at bepowered

Make the transition (happen).

We strongly believe in decarbonization, decentralizing of our electricity production. And further electrification of heating and transportation. You too? We are looking for great people to make this happen. If you breath electricity and speak IT? Join us!

Your tailor made energy management system

Advanced energy management solutions to capture and use your energy. At work and at home.